Bursdagsfest for Tromsø Filmklubb

Endelig er årets beste uke her, nemlig TIFF-uka! Ettersom fjorårets festival var heldigital er det en sann fryd å kunne gjøre analoge aktiviteter igjen, og da snakker vi skikkelig analogt. 

På torsdag er det 60 år siden vi hadde vår aller første filmvisning i filmklubben, og vi feirer denne begivenheten med å vise samme film 60 år senere – på dagen – i samme flotte kinosal som da, nemlig Verdensteatret Cinematek. Filmen er den klassiske Tapte Horisonter, og vises på analog 35mm. Mest sannsynlig er dette de samme filmrullene som rullet i samme kinosal for 60 år siden. Dette er med andre ord ikke en visning man ønsker å gå glipp av!

Etter visningen inviterer vi til en aldri så liten bursdagsfeiring fra kl 21:00 i kafeen til Studentsamfunnet Driv, og kan friste med kaffe og kake til de første som kommer. I tillegg stiller tidligere TIFF-sjef, tidligere styremedlem i filmklubben, og nå DJ-debutant, Martha Otte, opp og skal spille plater for oss. Festen er gratis for alle og har 18-års aldersgrense.

Arrangementet krever gratisbillett som kan hentes her: https://tromsofilmklubb.hoopla.no/sales/tiff-fest2022/

Vi deler ut vårt ferske jubileumsprogram til alle som kommer på film og fest. Vi har fortsatt early bird-tilbud på filmklubbmedlemskap, og dette kan kjøpes til og med torsdag 20. januar HER.


Min Festival

Bookmark

Add to favourites

Visninger

Thursday 20. january

Kl 21:00
Off Screen

Info

My Festival

Log in or register a new user to save your favourites.

My Festival