TIFF Digital


I år kan man se 7 filmer fra festivalprogrammet digitalt! Her finner du alt du trenger å vite om våre digitale visninger.

Under TIFF 2024 presenterer vi én digital filmvisning om dagen. Dette er et flott tilbud for de som ikke har anledning til å delta på de fysiske visningene våre og/eller som ønsker å få med seg en ekstra film på tampen av dagen! Visningene er kun tilgjengelig i Norge.


Billettsalg

Billetter til de digitale visningene kjøpes på vanlig måte. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter, bruke klippekort/gavekort, samt hente ut akkrediterte billetter. Billettsalget starter mandag 8.januar 08:00. Vær obs på at også de digitale visningene kan bli utsolgt.

Mer informasjon om billettsalg.

Hvordan det fungerer

Når du har kjøpt en billett vil du få en lenke til visningen på din e-post. Denne lenken vil være aktiv i 48 timer fra oppgitt starttid for visningen, filmen må derfor sees ferdig i løpet av dette tidsrommet.

Eksempel: Hvis en film varer 1 time og 30 minutter, må du senest starte den etter 46 ½ time fra oppsatt starttidspunkt for å få sett den ferdig.

OBS: Etter du har startet avspilling av filmen, må den sees ferdig i løpet av 24 timer.

Teknisk

Oppløsning: Alle filmer vil være i HD - 1080p og H264-enkodet, på linje med de fleste store strømmetjenestene. Lyd vil i hovedsak være stereo. Dersom man opplever tregt nett, kan kvaliteten bli bedre av å skru ned oppløsingen i TicketCo TV-spilleren. Hvis oppløsningen ser lav ut ved bruk av "casting" fra en annen enhet, så kan det være du må stoppe avspillingen og sette på 1080p istedenfor "auto". Når filmen nettopp er startet eller man har spolt kan det være filmen trenger et minutt for buffering for å få et stabilt godt bilde.

Avspilling: Lurer du på hvordan du kan spille av på TV, PC eller annen skjerm? Les mer her.


Filmer du kan se gjennom TIFF Digital