Ta med en venn

Få en gratis billett med på kjøpet på utvalgte visninger og arrangementer under festivalen

Med støtte fra Samfunnsløftet i Sparebank1 Nord-Norge kjører TIFF en Ta-med-en-venn-kampanje som gir deg en billett med på kjøpet til en rekke utvalgte visninger og arrangementer under festivalen 16.-22. januar. Inviter med en venn du ønsker å dele opplevelsen med!

Når du bestiller billett på nett, velg billett og trykk på bestill. Når du har trykket på bestill vil du få mulighet til å velge "ta med venn". Fortsett videre og fullfør stegene. Studenter har egne kategorier. Noen visninger og arrangementer har kun tilbud til studenter. 

Obs. Det er et begrenset antall kampanjebilletter til hver visning/dag/arrangement.

Filmvisninger som inngår i kampanjen

  • Mandag 16. januar kl 22:00: What's love got to do with it på Kulturhuset for alle. For å benytte deg tilbudet: Velg billett og trykk på bestill. Når du har trykket på bestill vil du få mulighet til å velge "ta med venn". Fortsett videre og fullfør stegene. Studenter har egne kategorier. Begrenset antall kampanjebilletter
  • Tirsdag 17. januar kl 17:00: The Gravity på Kulturhuset for alle. For å benytte deg tilbudet: Velg billett og trykk på bestill. Når du har trykket på bestill vil du få mulighet til å velge "ta med venn". Fortsett videre og fullfør stegene. Studenter har egne kategorier. Begrenset antall kampanjebilletter.
  • Torsdag 19.januar: Egen kampanjedag for studenter. På alle visningene, bortsett fra stumfilmkonserten. Du kan kun kjøpe enkeltbilletter. Klippekort kan ikke brukes. Velg billett og trykk på bestill. Når du har trykket på bestill vil du få mulighet til å velge "ta med venn". Fortsett videre og fullfør stegene. Studenter har egne kategorier. Begrenset antall kampanjebilletter

 Arrangementer som inngår i kampanjen:

  • Avslutningsfest Lørdag 21. januar: Tilbudet er kun tilgjengelig for studenter. Kjøp billett herBegrenset antall kampanjebilletter.