Avspilling av filmer - TIFF digital

Filmene kan strømmes direkte på Apple TV, Android TV, PC/Mac, mobil, nettbrett eller smart TV med innebygget nettleser. Hvis din billett brukes på en annen enhet enn den du selv ser fra vil du bli logget ut.

På Apple TV / Android TV

Hvis du har en Apple TV eller Android TV anbefaler vi å laste ned appen “TicketCo TV”. Appen er gratis, men krever tvOS versjon 13.0+ eller Android TV versjon 7.0+. Har du en eldre Apple TV kan du eventuelt benytte AirPlay fra en mobil enhet (se anvisning for PC/Mac, mobil og nettbrett nedenfor).

For å laste ned "TicketCo TV" åpner du “App Store” på Apple TV, eller “Google Play Store” på Android TV. Gå til søkefeltet og skriv inn “ticketco tv”, og last deretter ned appen.

Når du skal se film åpner du appen "TicketCo TV" og skriver inn inn referansekoden på fem bokstaver fra billetten du mottok på e-post eller SMS. Trykk "Ferdig" og filmen du har kjøpt billett til vil starte.

På PC/Mac, mobil, nettbrett

På disse enhetene spilles filmen av i en nettleser.

Trykk på den store play-knappen i mailen du har fått, eller trykk på lenka i sms-en du har fått og deretter på den store play-knappen på nettsida du da kommer til. Filmen vi da spilles av i en egen fane/et eget vindu.

Alternativt, dersom du ikke har tilgang til mailen eller sms-en med lenka på enheten du skal se fra, kan du åpne https://ticketco.tv i en nettleser og skrive inn referansekoden (5 bokstaver) du har fått på mail/sms. Trykk deretter på "Done"/"Ferdig" og filmen vil starte.

Du kan se filmen direkte på PC/Mac, mobil eller nettbrett. Har du Chromecast eller Apple TV koblet til din TV, eller nyere TV som støtter AirPlay, kan du starte avspillingen på din mobile enhet og så overføre ("caste") filmen trådløst til disse for å se filmen på din TV.

Du kan også koble PC/Mac, mobil og nettbrett fysisk til din TV ved hjelp av HDMI-kabel og eventuelle nødvendige overganger.

På smart-TV

Enkelte TV-er har innebygget nettleser. Hvis du går til https://ticketco.tv på TV-ens nettleser og legger inn referansekoden kan du også se videoen derfra.

Ved evt. problemer med avspilling

Opplever du problemer med "Ticketco TV"-appen på Apple TV kan du forsøke å tvinge en omstart av appen: trykk to ganger på TV-knappen på fjernkontrollen (til høyre for "Menu"-knappen) for å komme i vindu-modus, skyv opp med tommelen på fjernkontrollens touchpad for å stenge av appen, trykk "Menu"-knappen for å komme tilbake til menyen og start "Ticketco TV" på nytt.

Opplever du problemer med avspilling i nettleser kan du forsøke å avslutte nettleseren og starte den på nytt. Hjelper ikke det kan du forsøke en omstart av enheten.

Har du flere spørsmål?

Kontakt TicketCo supporttelefon: 854 24 988